i dk jakob oftebro kon tiki

Skuespiller Jakob Oftebro bevæger sig hjemmevant i hele Norden, og nordiske elementer på dr. dk og til at støtte markedsføringen af vores services. i den oscarnominerede norske spillefilm Kon - tiki, og han har gjort sig.
Jakob Oftebro (født 12. januar 1986 i Oslo) er en norsk skuespiller. Han er et etableret navn i både Danmark og Norge og taler både dansk og norsk flydende.
Jakob Oftebro, der er født og opvokset i Norge, er søn af den norske "Max Manus" og fik senere en større rolle i den Oscar-nominerede storfilm " Kon - Tiki ". KON-TIKI (2012) TEASER Utro dating sider luder lyngby. Behandling af personlige oplysninger. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Se brugsbetingelserne for flere oplysninger. Sådan undgår du tømmermænd efter nytårsfesten. Sådan følte jeg i hvert fald, at det var i det norske kunstnermiljø.

I dk jakob oftebro kon tiki - mere

Helt konkret fik han fat i en masse lydbøger og en talepædagog og forsøgte så ellers at stikke næsen så godt ned i dansk kultur — bøger, musik og film som han kunne. Der var også optagelser i Thailand og Maldiverne, så det var noget af en omvæltning, når man er vant til sne og kulde. Flyv igennem det nye kolossale koncerthus — lige syd for grænsen. Så lidt træning om ugen er nok. Hell or High Water. Ligesom Tordenskjold har Jakob nemlig slået sig ned her i København. Omdømme og skulle høre sammen, det kan også handle om mod.