ondt i hals og ører hoste ondt i ryggen

Du kan få smerter i brystkassen på grund af den langvarige hoste. Hosten kan være tør eller med slim. Du kan også have ondt i halsen, være hæs og samtidig.
Det er en almindelig forkølelse med ondt i halsen. Man bliver rød inde i halsen, Der er som regel ingen løbende næse eller hoste. Man bliver højrød i svælget.
En kold lungebetændelse starter som en almindelig forkølelse med ondt i halsen, hovedpine, løbende og tæt næse, let temperatur forhøjelse og tør hoste.

Ondt i hals og ører hoste ondt i ryggen - Føler

Du kan have gavn af almindelig smertestillende medicin paracetamol , der kan købes i håndkøb. Ved høj feber bør du være let påklædt, opholde dig i et køligt rum og drikke rigelig med væske. southindia-tourism.info bruger cookies til statistik over besøgende på sitet og til brug af formularer som southindia-tourism.info Skriv til os. Når man skyller næsen med saltvandsopløsningen, lindres de tørre slimhinder og næsesekretet fjernes. Tyndt og klart opspyt er tegn på en betændelse med virus. Danskerne er gennemsnitligt forkølet tre gange om året, og ifølge southindia-tourism.info er forkølelse en af de almindeligste årsager til, at vi tager til lægen. Klik her for at finde døgnåbne apoteker og vagtapoteker i din region.
ondt i hals og ører hoste ondt i ryggen