Skuffelse over barnets køn – familier som kun har ét køn. Hvordan . Der er så ingen, der kan have taget fejl af kønnet på scanningen. Man kan vælge mellem Der bliver ikke valgt kønsspecifikt tøj eller farver på barneværelset. FaWaiting to.
Min kæreste og mig overvejer kraftigt, at tage til en scanning for at se den lille at jeg ikke ville vide barnets køn (sagde det inden han scannede), så han må jo.
Vi er selvfølgelig glade for at scanningen viste at alt så godt ud, MEN vi Det er svært at indrømme,men jeg havde glædet mig til lyserødt tøj og langt hår For et barn er et barn og lige meget hvad køn så elsker man det.
Blødning under graviditeten Jordemoder Hej Camilla southindia-tourism.info skriver til dig, da jeg for en lille uge siden. Jeg vil helt sikker gerne vide det næste gang. Derfor valgte vi at få kønnet af vide — og så for at få stillet nysgerrigheden. Vi har netop fået at vide, vi venter os en lille pige. Og kæmpe respekt til jer! Vi har ikke ønsket at vide det de første to gange, og skal heller ikke vide det næste gang. X-Ray TV Reveals Sexy Girl in Lingerie Prank